Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
U-CHOICE GROUP 86-371-61299996
Fabrieksreis Vraag een offerte aan
Thuis -

U-CHOICE GROUP Fabrieksreis

lopende band

Gesteund door een sterk technisch team met 26 hogere ingenieurs die in hoge polymeerchemie, chemische analyse, installatiebescherming, en Farmaceutische tussenpersonen worden afmet specialisatie gestudeerd, is het bedrijf uitgerust met geavanceerde chemische & biochemische laboratoria en het analyseren van faciliteiten zoals de elementaire analyse van EA1108, de Hoge Prestaties Vloeibare Chromatografie van Waters201 (HPLC), 5890 Gaschromatograaf (GC) en Infrarode Spectrometer, enz.

Na ontwikkeling van meer dan 20 jaar, heeft het bedrijf nu het productievermogen van Chloroisobromine Cyanuric Zuur (CCA) 90% TC de jaarlijkse output MT van 2000 is. Is de jaarlijkse output van installatiegroeiregulators ongeveer 1000 MT, Farmaceutische MT. meer dan 1500 van de tussenpersonen jaarlijkse output

 

U-CHOICE GROUP fabriek productielijn 0U-CHOICE GROUP fabriek productielijn 1U-CHOICE GROUP fabriek productielijn 2U-CHOICE GROUP fabriek productielijn 3U-CHOICE GROUP fabriek productielijn 4

U KEUZEGROEP is de exclusieve fabrikant van fungiciden Chloroisobromine Cyanuric Zuur (CCA) 90%TC, en het is geadviseerd aangezien de buitenlandse landbouw - streef fungiciden door het Ministerie van China van Landbouw, was het ook adviseert op grond geboren ziekte door het Ministerie van China van Landbouw.

 

OEM / ODM

 

U de KEUZEGROEP heeft productiebeheer vooruitgegaan en ook technische innovaties blijven doen allerlei agrochemische en Farmaceutische tussenpersonen verstrekken. OEM is ook welkom.

 

U de producten van de Keuzegroep zijn niet alleen succesvolle verkoop in China, maar ook uitgevoerd naar meer dan 40 landen en gebieden in de wereld, die omvat: Turkije, Brazilië, India, Duitsland, Japan, Italië, Rusland, Japan, Zuid-Korea, de Verenigde Arabische Emiraten, Saudi-Arabië en andere landen. De producten met goede kwaliteit zijn onderworpen aan groot welkom en een lof.

 

U-CHOICE GROUP fabriek productielijn 0

R & D

U-KEUS heeft de GROEP in fine een professioneel R&D-team met meer dan 18 jaar van ervaringschemische producten het gebieds om agrochemische en Farmaceutische tussenpersonen van de beste kwaliteit en de hoge stabiliteit te voorzien.

 

Samenwerkend met bekende instellingen van het hogere leren en onderzoeksinstellingen in China, u-heeft de KEUZEGROEP 12 nationale octrooien, de een aantal kern technologische verwezenlijkingen en technische indicatoren op het internationale geavanceerde niveau.

U-CHOICE GROUP fabriek productielijn 0

 

 

 

U-CHOICE GROUP fabriek productielijn 1