Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
U-CHOICE GROUP 86-371-61299996
Bedrijfsprofiel Vraag een offerte aan
Thuis -

U-CHOICE GROUP Bedrijfsprofiel

 • China U-CHOICE GROUP Bedrijfsprofiel
 • China U-CHOICE GROUP Bedrijfsprofiel
 • China U-CHOICE GROUP Bedrijfsprofiel
 • China U-CHOICE GROUP Bedrijfsprofiel
 • China U-CHOICE GROUP Bedrijfsprofiel
U-CHOICE GROUP
 • Type Business

  Fabrikant

 • Grote Markt

  Wereldwijd

 • Merken

  U-KEUS

 • Aantal werknemers

  200~300

 • Jaarlijkse omzet

  10000000-14000000

 • Opgericht Jaar

  1996

 • Export pct

  50% - 60%

Vraag een offerte aan
We blijven online werken, neem contact met ons op.

Als u meer productinformatie of de laatste offerte wilt weten, kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen, we zullen ons best doen om meer services te bieden.

Contacteer ons

86-371-61299996

Inleiding

U de KEUZEGROEP is proessionalfabrikant van agrochemisch, zijn die hoofdkantoor in China de „grootste landbouwprovincie“ wordt gevestigd -- Henanprovincie sinds 1996. U-KEUS Groepsnadruk bij het onderzoek, en de productie van agrochemisch. wij gingen ook ISO9001 over: 2008, ISO14001: 2004 en OHSAS18001: de certificatie van 2007.

 

Chloroisobromine van ons bedrijf fungicids Cyanuric Zuur de het onafhankelijke onderzoek en ontwikkeling van China is, heeft onafhankelijke eigendomsrechtenproducten, en uitvindingsoctrooien verkregen. Tegelijkertijd, is het efficiënte product, breed-spectrum, laag-giftig bactericidal effect hoogst erkend door het Chinese Ministerie van Landbouw, de Academie van China van Landbouwwetenschappen, en tegelijkertijd in grond-gedragen ziekten. Het therapeutische effect van het aspect is goed - ontvangen door binnenlandse en buitenlandse klanten geweest. En nu, ons die Cyanuric Zuur van Chloroisobromine ook door binnenlandse en buitenlandse TV-kanalen en Kranten wordt gemeld.

China U-CHOICE GROUP Bedrijfsprofiel 0

 

U Co. van de KEUSindustrie, Ltd samen het hoogste professionele talent van de wereld en technologie, heeft een hoogst gekwalificeerd internationaal personeel. De reeks van software-ontwikkeling aan hardwareontwerp, systeem het testen, wordt de technische diensten voltooid door professioneel en technisch personeel. Wij hebben twee R&D basis in Peking en Yuanyang-Stad. Gesteund door een sterk technisch team met 26 hogere die ingenieurs in hoge polymeerchemie, chemische analyse, installatiebescherming, en Farmaceutische tussenpersonen worden afmet specialisatie gestudeerd. Het werk dicht met nationale Octrooiaanvragen voor 7, een aantal graan technologische verwezenlijkingen en technische indicatoren op het internationale geavanceerde niveau.

 

 

Om de kwaliteit en de stabiliteit van de goederen te verzekeren, is Ons bedrijf uitgerust met geavanceerde chemische & biochemische laboratoria en het analyseren van faciliteiten zoals de elementaire analyse van EA1108, de Hoge Prestaties Vloeibare Chromatografie van Waters201 (HPLC), 5890 Gaschromatograaf (GC) en Infrarode Spectrometer, enz. om onze Installatiegroeiregulators te verzekeren, fungiciden, beroking, Farmaceutische tussenpersonenkwaliteit en stabiele prestaties.

China U-CHOICE GROUP Bedrijfsprofiel 1

 

De prestaties van het kwaliteitsproduct en de goede reputatie, onze producten zijn niet alleen succesvolle verkoop in China, en gevoerd naar meer dan 50 landen en gebieden in de wereld uit, die omvatten: Duitsland, Japan, Italië, Rusland, Zuid-Korea, Turkije, Brazilië, India, de Verenigde Arabische Emiraten, Saudi-Arabië en andere landen, de producten zijn onderworpen aan groot welkom en een lof.

China U-CHOICE GROUP Bedrijfsprofiel 2

 

 

Ons doel is eenvoudig: De beste producten aan de beste prijs verkopen, en en verstrekt industrie-leidende klantenservice, helpt onze klant het installatiesprobleem oplossen. Wij worden persoonlijk om elk van onze klanten te kennen, en wij weten het hoe te om het waardevolste deel van onze zaken te ontdekken, om anderen te helpen hun doelstellingen bereiken.

China U-CHOICE GROUP Bedrijfsprofiel 3

 

Voor meer gedetailleerde informatie over onze industriële agrochemische en Farmaceutische tussenpersonen, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken, en verheugen ons op het werken met u. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geschiedenis

China U-CHOICE GROUP Bedrijfsprofiel 0

U-KEUS GROEP

 

1996, gevestigde fabriek, genoemd HENAN XIN SHI JI CHEMISCHE FABRIEK, die op Henan-Provincie Landbouwdienst wordt gebaseerd, begint agrochemicals te produceren en te verdelen, bevat de bedrijfswaaier: Fungiciden, Insecticiden, zaden, en ook de technologie van de aanbiedingsinstallatie.

 

2000, fabriek werd anders genoemd als FIJN de CHEMISCHE PRODUCTENco. van HENAN YINTIAN, Ltd, en registreert onze Fungiciden Chloroisobromine Cyanuric Zure 90%TC en 50%SP in ICAMA.

 

2001, onze fabriek die van Henan-Provincie landbouwdienst wordt gescheiden, werd aan een onafhankelijke naamloze vennootschap. Gebaseerd op onze fungicidenmarkt, veroorzaken wij de groeiregulators van de opstellingsinstallatie lijn. Zoals CPPU, IBA, 6-bedelaars, natrium nitrophenolate.

 

2004, verhogen wij brassinolide, de lijn van de zeatinopbrengst.

          Verkregen „AAAA Grade Credit Company“

 

2006, verkregen wij ISO9001: 2000 de Certificatie van het Kwaliteitsbeheersysteem

 

2009, verkregen wij de „uitstekende onderneming van Henan“ en de „Populairste ondernemingen voor landbouwer“

Wij bouwden onze nieuwe Merknaam „Bixiu“

 

2011, wij Opstellings strategische samenwerking met het Onderzoek Technisch Co. van Peking Harmly, Ltd. Wij beginnen ontwikkelen Fijne Chemische producten & farmaceutische tussenpersonen.

Tot nu toe, hadden wij het aanbieden van goederen aan meer dan 140 Chinese de uitvoerbedrijven, die onze goederen naar al wereldwijd uitvoeren.

 

2012, Gebaseerd bij onze betrouwbare en betrouwbare integriteitskwaliteit en de dienst, richtten wij onze handelsmaatschappij „u-KEUS de INDUSTRIEco., Ltd“ in Hongkong op, en „ZHENGZHOU-u-KEUS die Co., Ltd“ in Zhengzhou-stad UITWISSELEN. Tot nu toe, werden wij een internationale groep -- U-KEUS GROEP, die fungiciden, installatiegroeiregulators omvat, ontsmettingsmiddel en farmaceutische tussenpersonen producerend, verkoop en het uitvoeren.

En al onze goederen het uitvoeren zal bedrijf u-KEUS de INDUSTRIEco., Ltd gebruiken

 

2014, verkregen wij GB/T19001-2008/ISO9001: 2008, het 18001:2007 van GB/T 28001-2011/OHSAS.

Tot nu toe, zijn onze goederen uitgevoerd meer dan 30 landen via u-KEUS bedrijf.

 

2015, Onze Cyanuric Zuur van Fungicidenchloroisobromine en Installatiegroeiregulators werden vermeld op „Buitenlandse hulpmaterialen“ door Chinees ministerie van landbouw. En werd Cyanuric Zuur van Chloroisobromine geadviseerd om grond-geboren ziekten te genezen door Chinees ministerie van landbouw.

 

2018, beginnen wij onze nieuwe fabriek in Hebi-Stad te bouwen, zal het geëindigd in 2020.

 

 

 

Dienst

Vrije Pre-Sales/het Vrije Steekproef Merken die raadplegen

 

U KEUZEGROEPaanbieding 12 uren snelle pre-sales reactie en het vrije raadplegen. Om het even welk soort technische ondersteuning is beschikbaar voor gebruikers.

Vrije Steekproefaanbieding;

 

Strikte Kwaliteitscontrole van Productie

 

Elke fabriek COA van de partij chemische aanbieding volgens onze de industrienorm, of ordenorm.

De elke partijgoederen houden steekproeven voor dubbele controle.

Als u om het even welke twijfel over zuiverheid hebt, koppelt het onthaal aan ons terug, zullen wij het binnen 24 uren antwoorden.

 

1-7 dagen Snelle Levering

Wij hebben massaproduktie en voorraad & klaar punt, voor deze punten, bieden wij 5-7 dagen snelle levertijd aan. Voor grote hoeveelheid en speciaal vereiste, zullen wij u als prioritaire klant uitwisselen en zullen uw lading in de eerste keer produceren.

China U-CHOICE GROUP Bedrijfsprofiel 0

 

De naverkoopdienst

 

Antwoordende tijd: op het ontvangen van het bericht van de gebruiker, verzekeren wij binnen 24 uren antwoord.

Als u om het even welke twijfel over kwaliteit hebt, zullen wij met u samenwerken om de ware kwaliteit te bevestigen;

Als de kwaliteit niet gekwalificeerd is, zullen wij de goederen kosteloos veranderen.

 

OEM /ODM:

Wij bieden OEM/ODM aan.

 

Co-CREEER:

Wij hebben ons eigen R&D-Laboratorium, Uitnodigend consumenten om producten mede-te creëren, de diensten, en dienstenaanbod.

China U-CHOICE GROUP Bedrijfsprofiel 1

 

Ons Team

U-KEUS brengt de GROEP relevante professionele hoogste talent en technologie voor een hoogst gekwalificeerd professioneel team bijeen. Wij hebben R&D-Departement., QC Departement., Opleidingsdepartement, u-Departement., Departement van de Naverkoopdienst., Productiedepartement., en Verkoopdepartement., meer dan 200 mensen. Als uitbreiding van onze zaken, heten wij meer vrienden welkom.

China U-CHOICE GROUP Bedrijfsprofiel 0

 

Wij zijn een jong team, hopen wij een vooruitgangsteam creeer. De opleiding is een kerncursus voor alle leden en wij zullen diverse opleiding organiseren om ons te helpen om onze capaciteiten te verbeteren en ons te laten de schoonheid van het leven vinden. Wij waarderen de tijd wij samen leren en bestuderen.

China U-CHOICE GROUP Bedrijfsprofiel 1

Opleiding voor Kwaliteitscontrole en Tijdbeheer.

 

China U-CHOICE GROUP Bedrijfsprofiel 2

Opleiding voor Teamvooruitgang.

 

China U-CHOICE GROUP Bedrijfsprofiel 3

Elke Maandag Ochtend, Managers van elke afdeling heeft vergadering. 

 

China U-CHOICE GROUP Bedrijfsprofiel 4

Opleiding hoe te om ons Cyanuric Zuur van fungicidenchloroisobromine voor de Cliënten van Zuid-Afrika in 2015 te gebruiken.

Deze trein wordt georganiseerd door het Ministerie van China van Landbouw.

en op deze vergadering, werd ons Cyanuric Zuur van Chloroisobromine vermeld als „Landbouw Buitenlandse Doelfungiciden voor Grond Geboren Ziekte“ door ICAMA.